Jump to content


Photo

CTRL Key Stuck

Started by Jamie Harrison , 17 November 2010 - 02:12 AM
31 replies to this topic

Markus Mertel Members
  • #21

Markus Mertel
  • 21 posts

Posted 19 April 2011 - 06:34 AM

Hi,

is there a timeline for releasing this hotfix, because we have the same problem here.
We have about 150 User and this is very annoying.

Thanks



Will Pulsifer Members
  • #22

Will Pulsifer
  • 3 posts

Posted 22 April 2011 - 02:33 PM

anyone have this hotfix? I cant get it formr hte link on the support site.



Franc van de Westelaken Members
  • #23

Franc van de Westelaken
  • 295 posts

Posted 21 June 2011 - 05:48 PM

We are also experiencing this issue. Seems it exists for more than 7 months now. Any idea when the hotfix will be released? Our XenApp Servers are fully patched with all the publicly available hotfixes but still experiencing the issue. Although we have Software Assurance, unfortunately that doesn't entitle us to receive private hotfixes.

Franc.



Jason Robinson Members
  • #24

Jason Robinson
  • 14 posts

Posted 29 August 2011 - 05:41 PM

I find it odd that Citrix knows about this issue, has created a hotfix, but will not let anyone download the hotfix? What is that all about?



Jeffrey Combs Citrix Employees
  • #25

Jeffrey Combs
  • 436 posts

Posted 29 August 2011 - 11:53 PM

77 is public and should have what you need. http://support.citrix.com/article/CTX130236



Jason Robinson Members
  • #26

Jason Robinson
  • 14 posts

Posted 30 August 2011 - 01:52 PM

Most excellent! I've downloaded and installed the patch and I'm rebooting my servers now. I'll report back if this fixed the issue. Thank you.



Jason Robinson Members
  • #27

Jason Robinson
  • 14 posts

Posted 30 August 2011 - 02:23 PM

Jeff, that hotfix seems to have fixed the issue. Very much appreciated. Good karma your way!



Nikita Konstantinov Members
  • #28

Nikita Konstantinov
  • 30 posts

Posted 20 October 2011 - 08:33 AM

We have also the same issue or issue like that.

Users get CTRL Key Stuck sporadically by using short keys combination like CTRL+C, CTRL+V.

We have XA600W2K8R2X64077 already installed but the issue is still there.

Does some one have some other advise?

Regards!



Gerdo Lansing Members
  • #29

Gerdo Lansing
  • 134 posts

Posted 02 May 2012 - 10:07 AM

We have the same issue, but we have Presentation Server 4.0 (on VMWare).



Zac Schindler Members
  • #30

Zac Schindler
  • 18 posts

Posted 17 August 2012 - 03:04 PM

Hello. We are running Windows 2008 R2 with SP1 and Xenapp 6.5, and have this same issue. We have disabled sticky keys, ect. on the servers. Does anyone know if there is a MS or Citrix hostfix (private?) for 2008 R2 and/or Xenapp 6.5.

Thank you.

-Zac



TANNER NILSSON Members
  • #31

TANNER NILSSON
  • 1 posts

Posted 02 November 2012 - 08:08 PM

I am having this issue as well with XenApp 6.5, have you found a solution?



Devin Pugh Members
  • #32

Devin Pugh
  • 54 posts

Posted 07 November 2012 - 11:28 PM

Having the issue as well with Server 2008 R2, Xenapp 6.5. Anyone fix this on their own or have a Citrix or Microsoft hotfix?