Jump to content


Photo

AppDisks not working with 7.13

Started by Ben Jones , 12 March 2017 - 09:54 PM
1 reply to this topic

Best Answer Ben Jones , 20 March 2017 - 08:52 AM

Ok, so that's what happens when you don't test properly ...

 

With the 7.13 VDA, you'll have noticed that the AppDisk and Personal vDisk are under the same installer option, whereas with 7.12 they were separate (which was better, in my opinion). If you're using AppDisks, then don't "update the Personal vDisk" when shutting down the VM, as you'll run in to the same options as I just have.

 

Thanks

Ben Jones Members

Ben Jones
  • 55 posts

Posted 12 March 2017 - 09:54 PM

Hi

 

Up until a couple of weeks ago, I had a fully functional and working XD 7.12 deployment running on ESXi 6.5 and was able to create and manage AppDisks without issue. I update to 7.13 and can't do a thing with them. I'm not able to create any new ones (they hang on creation and never complete) and I can't update any existing ones.

 

Anyone have any ideas?

 

Thanks



Ben Jones Members

Ben Jones
  • 55 posts

Posted 20 March 2017 - 08:52 AM

Ok, so that's what happens when you don't test properly ...

 

With the 7.13 VDA, you'll have noticed that the AppDisk and Personal vDisk are under the same installer option, whereas with 7.12 they were separate (which was better, in my opinion). If you're using AppDisks, then don't "update the Personal vDisk" when shutting down the VM, as you'll run in to the same options as I just have.

 

Thanks


Best Answer