Jump to content


Photo

Director can't show Endpoint ip

Started by CHANG MIN CHENG , 18 May 2016 - 04:27 AM
5 replies to this topic

CHANG MIN CHENG Members

CHANG MIN CHENG
  • 103 posts

Posted 18 May 2016 - 04:27 AM

Hi, 

 

I have XenDesktop 7.8 + Storefront 3.5.

 

In Director, Endpoint always show 0.0.0.0 as the attachment

 

Is this bug ?  or what issue ?

 

anyone can help ?

 

thanks

Attached Thumbnails

  • endpointip.jpg


Vindhya Gajanan Citrix Employees

Vindhya Gajanan
  • 63 posts

Posted 18 May 2016 - 05:26 AM

Hi Chang,

   This is a known issue with session launched by HTML Receivers. This is due to security restriction by browser in providing ip of the client name hence reciever cannot get client ip.

 

Regards

Vindhya



CHANG MIN CHENG Members

CHANG MIN CHENG
  • 103 posts

Posted 18 May 2016 - 06:00 AM

Hi, Vindhya Gajanan´╝Ü

 

Thanks reply. 

 

If this known issue will be fix ?   have any citrix documents hint this known issue ?



Daniel Sidler Members

Daniel Sidler
  • 61 posts

Posted 14 March 2017 - 02:40 PM

Same here, but with Receiver 14.6 against VDA 7.13, see attached screenshot. Basically breaks my ability to filter Citrix policies by client location. Any ideas?

Attached Thumbnails

  • 2017-03-14_153748.png


Nish Kolonne Members

Nish Kolonne
  • 2 posts

Posted 17 March 2017 - 04:05 PM

any update on this 



Daniel Sidler Members

Daniel Sidler
  • 61 posts

Posted 21 March 2017 - 02:09 PM

Yes. This seems to be fixed with Receiver 14.7, which was released today. 

Attached Thumbnails

  • 2017-03-21_150444.png