Jump to content


Photo

"Your app is not available. Try again later"

Started by Will Gerrish , 24 September 2012 - 11:43 AM
6 replies to this topic

Will Gerrish Members

Will Gerrish
  • 24 posts

Posted 24 September 2012 - 11:43 AM

Hi Everyone,

setup is
XD 5.6 FP1 with WI
CAG 5 VPX point to WI on controller and set to auth at the CAG.

wondering if anyone has seen the following error when trying to launch a desktop through a CAG?

"Your app is not available. Try again later"

cant seem to see anything in the logs or anything and cant really see anything in the cag debug log.

anyone have any pointers?

thanks
Will

Attached Files



Marcio Pereira Members

Marcio Pereira
  • 15 posts

Posted 25 September 2012 - 11:08 AM

I followed this article (except the load balancing part and i'm using Netscaler VPX 10 build v70):

http://blogs.citrix.com/2012/04/10/netscaler-for-the-xendesktopxenapp-dummy/

Same problem.



Thomas Daugaard Members

Thomas Daugaard
  • 2 posts

Posted 26 September 2012 - 07:26 AM

Same problem here.
CAG 5.0.4 and Storefront 1.2
Everything is configured correct but apps are not working through CAG.
Launching apps directly from Storefront is working.



Juan Zevallos Citrix Employees

Juan Zevallos
  • 503 posts

Posted 26 September 2012 - 12:03 PM

Access to AppController resources via CAG 5.x is not supported. CAG 5 already has an End Of Life date in 2014, and there aren't any plans to add any additional features in regards to CloudGateway.

Unless you have local network access (VPN tunnel) to the appcontroller.

JZ

Edited by: Juan Zevallos on Sep 28, 2012 8:23 AM



Thomas Daugaard Members

Thomas Daugaard
  • 2 posts

Posted 26 September 2012 - 12:11 PM

Our problem seems to be connected to a time difference in the CAG.
CAG is a CAG 2010 Hardware box with 5.0.4 software.
Through the console we discovered that the time in BIOS is correct.
But we are unable to set the time zone and time settings in the management interface.
If we set time zone to the right setting, time will be 6 hours off our local time.
We have created an RMA on the hardware and are waiting for the reseller.



Marcio Pereira Members

Marcio Pereira
  • 15 posts

Posted 27 September 2012 - 10:13 AM

Update: I had generated a 512bits certificate for the virtual server, i created a new one with 2048b and its working now!



William Reed Members

William Reed
  • 35 posts

Posted 04 December 2012 - 09:15 PM

Did you ever get the time zone error fixed? I am having the same problem.